TRĂDĂTORII

laurentiu-primo6-415x260Vreme de 500 de ani, turcii au tot incercat sa ne bage islamul pe git cu de-a sila si cu toate eforturile pe care le-au facut, cu toate bataliile pe care le-au cistigat, prin toata forta pe care au avut-o fiind de-a lungul a multe secole cea mai mare putere a lumii si vecinii nostri, NU AU REUSIT !

Acest popor a dat putini mari conducatori… ii poti numara pe degetele de la o mina in 2 milenii de istorie… Dar in ciuda faptului ca marea majoritate a conducatorilor Tarilor Romane au fost niste idioti, in ciuda faptului ca Tarile Romane au fost vreme de 5 secole exact la mijloc intre 3 mari imperii, in mod ciudat, vreme de 2 milenii nu am avut parte de conducatori TRADATORI DE TARA care sa ne vinda nici Rusiei, nici Imperiului Otoman, nici Imperiului Austro – Ungar.

Vreme de 5 secole turcii s-au chinuit sa transforme Tarile Romane in pasalic turcesc si in ciuda diferentei uriase de putere, NU AU REUSIT NICIODATA SA TINA TRUPE STRAINE IN TARA NOASTRA, NICI SA IMPUNA ISLAMUL, NICI CONSTRUCTIA DE MOSCHEI SI NICI SA PUNA LABA PE BOGATIILE TARII !

Orice tratat semnat de conducatorii Tarilor Romane cu Imperiul Otoman vreme de 500 de ani incepea cu NU religie islamica, NU moschei, NU trupe straine pe pamint romanesc !

E drept, plateau un tribut, dar si acest tribut era mult mai mic decit tributul pe care il platim noi azi sub forma mascata a 2% din PIB alocat achizitiilor de armament si a redeventelor simbolice sau zero pe exploatarile de gaze si petrol.

Vreme de 10 secole secole s-au chinuit austro-ungarii sa ne schimbe religia si limba, dar nu au reusit. Vreme de 10 secole au incercat austro-ungarii in Transilvania sa distruga cultura, civilizatia, traditiile romanesti si nu au reusit in ciuda oprimarii barbare la care i-au supus pe iobagii transilvaneni transformati in sclavi.

Ce nu au reusit turcii vreme de secole, sa islamizeze Tarile Romane, sa construiasca moschei si sa colonizeze Romania cu populatie musulmana, iata se intimpla acuma, nu in citeva zeci de ani, nu in citeva generatii ci in citiva ani, sub domnia celor mai nenorociti si tradatori conducatori pe care i-a dat tara asta in toata istoria ei… unul dupa altul… 

O fi blestemul lui Ceausescu dintr-o noapte de Craciun ?

Sub acesti conducatori, Romania a devenit colonie, toate bogatiile ei trecind in stapinirea strainilior – tot gazul, petrolul si padurile Romaniei au fost facute cadou “habsburgilor”. Peste 50% din terenul agricol al Romaniei nu mai este al romanilor, fapt nemaintilnit in istoria de 2.000 de ani al acestui popor, iar cedarea aurului de la Rosia Montana e doar o chestiune de luni de zile !

Constructia de moschei a devenit OBLIGATORIE prin decizia unilaterala a unor conducatori alogeni, islamizarea Romaniei asumata de catre aceeasi conducatori prin acceptarea colonistilor islamici dictati de la Bruxelles, iar trupele si tancurile barbarilor americani (care in ultimii 15 ani si-au patat mainile cu singele a peste 1 milion de civili arabi doar in scop de jaf) defileaza pe strazile Romaniei ca trupe de ocupatie si ne vor tiri in cea mai grava conflagratie militara din istoria Romaniei!

Cum spunea Putin: “Americanii se vor bate cu rusii pina la ultimul roman (finlandez, ucrainean si polonez)” !!! Smecherii se distreaza, idiotii vor fi carne de tun !

In ultimii 25 de ani, Romania si-a pierdut toata industria, iar capitalul romanesc din economia Romaniei a ajuns sa fie insignifiant, cel mai mic din toata istoria Romaniei.

TOATE ACESTEA S-AU INTIMPLAT PRIN VOINTA UNILATERALA A UNOR TRADATORI, FARA CA ROMANII SA FI FOST CONSULTATI, FARA CA ROMANIA SA FI PIERDUT VREUN RAZBOI !!!

Aceeasi conducatori, nu s-au multumit cu distrugerea totala a Romaniei ci au mai pus la cale si planul desfiintarii ei ca stat unitar si ne pregatesc deja de citiva ani buni cu ideea REGIONALIZARII. Romanii sint insa anesteziati si nu inteleg ca aceasta regionalizare e cea mai cumplita capcana si ultima care li se intinde. La 50 de ani de la regionalizare, nimeni nu va mai vorbi despre Romania decit la trecut, ca despre o chestie ce a fost cindva, dar s-a dizolvat incet, incet, pe nesimtite, in negura istoriei !

Nu stiu cum se face, dar cu toate ca aparent au lasat sa se creada ca s-au urit intre ei, in fapt, toti “marii conducatori” din ultimii 25 de ani au avut pe agenda de lucru acelasi plan ! Toti sint mari fani ai gazelor de sist, mari fani NATO, mari fani ai regionalizarii, mari prieteni ai defrisatorilor padurilor noastre, mari prieteni ai turcilor, mari prieteni ai austriecilor, toti sint mari fani UE si mari prieteni ai lui Soros si ai Steinmetzilor !

Basescu l-a urit cumplit pe Ponta si cu toate acestea l-a numit de 3 ori in functia de premier, iar in timpul liber faceau anticamera cu rindul la Tel Aviv !

Ponta si Iohannis se urasc de numa’ – numa’, dar amindoi se intrec in plecaciuni si promisiuni de constructii de moschei la Stanbul ! (ura dintre ei pare a veni mai curind din gelozia ce si-o poarta pe dragostea lui Erdogan)

DE CE, DE CE TOATE ACESTEA ?

Ei, tradatorii, vor raspunde in fata judecatii istoriei spunind ca n-au avut incotro !

Eu va spun ca nu e adevarat. Asa cum Ungaria, o tara mai mica decit Romania poata sa spuna NU, asa cum Polonia, Cehia, Slovacia, Austria, pot spune NU dictaturii reprezentantilor papusarilor de la Bruxelles si Romania o putea face !

Cu o conditie minimala – SA AIBA NISTE CONDUCATORI PATRIOTI, NU NISTE TRADATORI !

Laurentiu Primo

SURSA: http://meritocratia.ro/2016/07/tradatorii/

Reclame
Acest articol a fost publicat în DOCUMENTE DE ARHIVĂ, LUPTA PENTRU ADEVĂR, MARI ISTORICI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s