PLATFORMA „DA” ESTE O FĂCĂTURĂ RUSEASCĂ, COORDONATĂ DE DODON

Platforma DA este o făcătură rusească, coordonată de Dodon

gandraburTot mai multi se întreabă despre circumstanțele apariției Platformei DA și despre cine stau în spatele acestor acțiuni civico-politice.

Dacă este sa analizam atent, vom constata, cu tristețe, că Platforma DA este o făcătură rusească, iar principalul coordonator din umbră este Igor Dodon, liderul socialiștilor, președintele Partidului agreat de Kremlin.

Ce dovezi sunt în acest sens?

Pe vremuri era un partid al poporului creștin, în fruntea căruia era Iurie Roșca, un fost român devotat. Acesta și-a arătat față când a votat pentru Voronin și a devenit de atunci un bun prieten al Rusiei, fără să ascundă acest lucru.

Acum, după destrămarea PPCD, cei cu misiunea neîndeplinită, cum ar fi Aramă, Năstase și alții, au decis să ducă planul Rusiei până la capăt, să destabilizeze situația din Moldova, anume acum, când încă mai suntem pe drumul spre UE.

Acțiunile PPCD și ale Platformei DA sunt identice. Tot se acuză de trădare, se strigă la toți și se ridică în slăvi “unitatea moldovenească”, care de fapt înseamnă dezbinarea societății.

Fără unioniști în PMAN

Dacă anterior PPCD s-a bazat pe unionism și a reușit să se ridice, de această dată Platforma DA a avut interdicția să se mai afișeze de partea acestora.

După câte știm, unioniștii nu sunt agreați de Igor Dodon, iar ordinul îndepărtării luptătorilor pentru UNIRE cu România, venit de la Kremlin prin Dodon, a fost executat întocmai, fără drept de apel. La ultimul protest s-a ordonat ca toate drapelele cu tricolorul românesc să fie date în jos, să rămână doar tricolorul Moldovei, cu stema pe el.

În final, noii pepecediști au rămas singur, lideri ai protestelor naționale, după cum se cred ei acum. A rămas doar să manipuleze populația și să-i convingă pe cetățeni că ei sunt soluția. De fapt, ei sunt „Soluția” Kremlinului, iar îndoială nu mai încape.

Dodon a cedat PMAN în favoarea DA

Chiar dacă PMAN era rezervată din timp de către PSRM, am văzut că în Piață au fost alte proteste, mai pe dreapta. Recent Dodon i-a trădat pe platformiști și a spus că el a cedat PMAN să protesteze “poporul” – Țopii și Năstașii.

Pe scurt, Platforma DA este o unealtă a Rusiei, iar acțiunile acestora sunt coordonate de la Kremlin. Mulți vor nega acest fapt, însă trebuie să știm că oamenii lui Roșca nu pot să facă nimic altceva decât să trădeze Țara și să o vândă Rusiei, așa cum au făcut-o de fiecare dată.

GANDRABUR CORNELIU

SURSA: http://gandrabur.net/platforma-da-este-o-facatura-ruseasca-coordonata-de-dodon/

Reclame
Acest articol a fost publicat în LUPTA PENTRU ADEVĂR. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la PLATFORMA „DA” ESTE O FĂCĂTURĂ RUSEASCĂ, COORDONATĂ DE DODON

  1. Pingback: PLATFORMA „DA” ESTE O FĂCĂTURĂ RUSEASCĂ, COORDONATĂ DE DODON | MARIA BOTNARU BLOG

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s