ANIVERSĂRI: ISTORICUL MILITAR SERGIU MUNTEANU

ISTORICI MARI ŞI MICIAstăzi, 11 martie istoricul militar Sergiu Munteanu, colaborator în secţia Ştiinţă la Centrul de Cultură şi Istorie Militară sărbătoreşte Ziua naşterii.

Un excelent specialist, un Om de o cultură şi inteligenţă aleasă, o personalitate cu un bagaj de cunoştinţe de invidiat, un coleg onest şi săritor la nevoie, un istoric de la care tânăra generaţie are ce învăţa.

Pentru Domnul Sergiu Munteanu istoria militară este nu numai profesie dar şi vocaţie. Autor al multor articole ştiinţifice, publicate în diferite reviste prestigioase, coautor al câtorva volume documentare importante, Sergiu Munteanu se află mereu în oceanul informaţiilor istorice şi politice. 

Un rol important în viaţa omagiatului îl au cărţile şi sportul, pe care-l practică de mic copil. De fapt, acest lucru se vede cu ochiul liber, deoarece are o ţinută fizică perfectă. Este celibatar, categoric nu consumă alcool şi tutun, are simţul umorului accentuat şi are o gândire analitică, respectiv pozitivă şi constructivă. Ferice de mama şi tata, care a dat naştere şi crescut un asemenea bărbat !

Din partea prietenilor şi colegilor de servici îl felicităm pe distinsul istoric cu Ziua naşterii ! Îi dorim Sănătate, Dragoste, Fericire şi multe succese în ştiinţa istorică! LA MULŢI ANI SERGIU MUNTEANU !

                                                                     Alexandru Moraru

Reclame
Acest articol a fost publicat în FELICITĂRI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la ANIVERSĂRI: ISTORICUL MILITAR SERGIU MUNTEANU

  1. La mulți ani, D-le Sergiu Munteanu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s